CICK GEERS (1967), OPRICHTSTER EN VROUW ACHTER MRS.FRIDAY, STELT ZICH GRAAG AAN JE VOOR.

Maak kennis met mrs.friday

Met mijn jarenlange ervaring op het gebied van communicatie, tekstschrijven en voorzien van een ondernemende instelling, was het voor niemand een verrassing dat ik besloot mijn vleugels uit te slaan als zelfstandige.

De keuze voor de naam ‘mrs.friday’ was een doordachte; het Engelse ‘girl friday’ staat voor een helpende hand, een loyale, flexibele medewerkster waar je altijd op kunt rekenen. Als het werk te veel wordt is de ‘girl friday’ daar om je weer uit de brand te helpen. Je kunt op haar vertrouwen, ze is er wanneer je haar nodig hebt en ze weet goed wat ze moet doen. Met een vette knipoog naar mijn eigen leeftijd, heb ik daar ‘mrs.friday’ van gemaakt!

Mijn uitgebreide praktische ervaring als tekstschrijver en communicatiemanager, onder andere opgedaan op de hoofdkantoren van gerenommeerde organisaties als DA Drogisten en Heembeton wordt uiteraard ondersteund door een goede theoretische basis. Die basis wordt regelmatig opgefrist door het volgen van diverse cursussen en workshops zodat ik altijd op de hoogte ben van de laatste en belangrijkste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Ik pak snel dingen op, pas mij vlekkeloos aan bij iedere organisatie en weet hoe ik de handen uit de mouwen moet steken om mijn opdrachtgever optimaal te ontzorgen. Dit alles, gecombineerd met mijn enthousiaste en vrolijke persoonlijkheid, maakt mij een echte mrs.friday!